Sveta Ana logo
frflag hr

Adrenalinski park Sveta Ana

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

pentagonzipline pentagonzipline

Konavoski pentagon

Glavni sadržaj adrenalinskog parka Sveta Ana je visinski poligon. Ono što čovjeku od najranije mladosti pruža najveće zadovoljstvo jest penjanje. Poligon je izrađen od drvenih stupova povezanih različitim elemenatima-zadatacima i preprekama, tvoreći dvije staze u zraku na visini od 2-3 metara i od 8-12 metara, koje sudionik mora preći. Izlaz s poligona je veliki zipline od 75 metara.
 

Poligon ima jedinstveni oblik pentagona.


Cilj ovih vježbi je savladavanje straha, vježba ravnoteže, motorike i koncentracije. Vrlo je zabavno i potpuno sigurno. Sve vježbe se izvode pod nadzorom iskusnih instruktora.

paintball paintball

Paintball

Adrenalinski park Sveta Ana Vam nudi profesionalni paintball s vrhunskom opremom. Puške su model Tipman FT 12 s bocama na zrak. Kacige imaju thermal maske koje spriječavaju maglu i UV zrake. Uz kompletno odjelo s rukavicama, imate i prsni šitnik. Instruktor prati i animira aktivnost.
Umijeće ratovanja potiče smišljanje taktike za zajednički cilj, upravljanje ljudskih resursa i adrenalin.
Teren ima idealne mjere od 7000 m2 tako da timovi mogu imati prostor za igru, a ujedno veličina tog prostora osigura brz učinak i kontakt. Lokacija je prirodni ambijent, mediteranski- konavoski „bush“ ali također i integrira drvene prepreke i kamene međe. Raznolikost elemenata na terenu čini igru zanimljivom.

staza paintball

Pucanje na vrtne patuljke

Uzmite pračku ili paintball pušku i gađate skrivene vrtne patuljke i pokretne mete!

staza staza

Baloni na napuhivanje i dječji elementi

Unutar adrenalinskog parka se nalaze trampoline i dva velika balona na napuhivanje koji su integrirani u vegetaciju :

  • adrenalinska staza dimezije 4x12 metara tvoreći dvije paralelne staze s preprekama
  • veliki tobogan od 6 metara visine.

Jedna mala staza s preprekama od konopa i drvenim elementima je isto postavljena za djecu između cempreša.

Ovi elementi su idealni za dječje igre, za odrasle, ali i za teambuilding.
spinroller spinroller

Kozmički trener

Konstrukcija se sastoji od tri metalna obruča koji se kreću neovisno jedan unutar drugog, spojenih osovinama i ležajevima, što pruža osobi koja je vezana u sredini fantastičan osjećaj rotiranja u bestežinskom stanju. Astonauti i piloti vjebaju ravnotežu u slobodnom padu na takvim spravama.

sumo arena sumo arena

Sumo arena
Obucite spužvato odjelo sumo borca, uđite u kožu polu bogova i borite se s protivnikom. Sumo hrvanje je full-contact sport gdje hrvač (rikishi) nastoji drugog hrvača izbaciti iz kružnog borilišta (dohyō) ili ga natjerati da dotakne pod s bilo kojim dijelom tijela osim stopala. Šport je nastao u Japanu i zahtijeva sklad uma i tijela.

zorbing zorbing

Zorbing

Zorbing je aktivnost gdje učesnik ulazi u ogromnu plastičnu kuglu ispunjenu zrakom unutar koje se pokreće i ujedno čini da se kugla rola po terenu. Ne uzrokuje mučnine već nevjerovatan osjećaj pokretljivosti. Služi za pojedinačnu zabavu, ali i za natjecanja.

streljastvo streljasstvo

Streličarstvo

Aktivnost se odvija u zatvorenom dolcu usred prirode. Naš instruktor će Vas upućivati na disciplinu gađanja lukovima.
Pojam streličarstvo se spominje u literaturi, umjetnosti, grčkoj mitologiji, jeziku, teoriji ratovanja i na drugim mjestima. Luk je bio pokretačko oruđe u prošlosti, a mnogi povjesničari smatraju, da je jednako važan poput  točka i vatre.
U Aziji, streličarstvo je borilačka vještina koja je usmjerena prema poništavanju vlastita ega. Kao meditacija u pokretu, idealna je tehnika rada na sebi jer zahtijeva kontrolu nad svakim pokretom i disanjem ali i usredočenost. Strijela se odapinje praznog i mirnog uma, sa što manje fizičke snage.

macevanje macevanje

Viteško mačevanje

Zamišljeno kao viteška obuka, učite uz našeg instruktora baratati s drvenim replikama starih mačeva. Osjetite okus starih vremena gdje su mačevi bili dio tjela i uma vitezova kao pero s kojem su pisali legende o svojim djelima. Mač je oduvijek simbol moći i vladanja nad drugima, ali ujedno i nad sobom jer rukovanje mačevima zahtijeva koncentraciju nad svim pokretima u stresnom okruženju i nad pokretima protivnika, kao i taktičko predviđanje.

quad motocross

Mini Quad

Dajte gas i uživajte na našoj divljoj stazi za mini quadove – akcija i brzina u prirodi za sve! Quadovi su električni, ekološki i prilagođeni za djecu. Ne treba prethodno znanje.

pjesacka staza

Pješačka staza

Poljice je divno mjesto za opuštanje. Adrenalinski park se nalazi na podnožju brda Sv. Ilije s prekasnim vidikovcem s pogledom na more i cijelu konavosku općinu. Lagana pješačka staza će Vas voditi kroz seoski krajolik i netaknutu prirodu. Vidjeti ćete čemprese, hrastove, glive, mirisne biljke a možda fazane, zečeve ili muflone... Put dostupan svima ali zahtjeva sportske cipele. Sat vremena hoda od adrenalinskog parka do vrha.

otvoreni prostor zorbing

Otvoreni privatni prostor

Koncept otvorenih prostora je odavno prisutan u dubrovačkom uređenju vrtova. Danas moderni pejzažizam otkriva ponovo prednosti tih prostora s prirodnim granicama za kvalitetu događanja koju mogu pružiti. Adrenalinski park Sveta Ana nudi „otvorenu salu“ koja je odvojena, ali je ujedno i sastavni dio parka. Osvijetena,ima pristup an struju i uređena je stolicama i stolovima s pločom za pisanje. Savršeno je mjesto za učionice na otvorenom, poslovne sastanke koji završavaju s teambuilingom ili privatna događanja kao domjenke, rođendane, maturalne, momačke i djevojačke fešte... Adrenalinski park može osigurati catering preko našeg restorana.

seoska kuca
baza
zorbingtaraca

Restoran, baza i taraca za odmor

Na samom ulazu u park se nalazi kućica s info pultom za sve aktivnosti, kasa i sanitarni čvor. U produžetku se nalazi prekrasna terasa za odmor u hladovini. Unutar parka se nalazi isto restoran gdje možete uživati u raznim domačim jelima i napitaka.

.

image

Kontakt

image

Kako do nas?

image

Cjenik

image

Povijest parka